Memo AS (“vi”, “oss”, “vår”) er forpliktet til å beskytte og respektere ditt personvern. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, lagrer og beskytter personopplysningene dine når du bruker vår nettside memoas.no, samt dine rettigheter i forbindelse med dine personopplysninger.

1. Informasjon vi samler inn

Vi kan samle inn og behandle følgende typer informasjon om deg:

  • Personlige identifikasjonsopplysninger (navn, e-postadresse, telefonnummer, etc.) som du frivillig gir oss når du benytter et av våre skjemaer for å komme i kontakt med oss.
  • Tekniske data som IP-adresse, nettlesertype og -versjon, tidssoneinnstillinger, operativsystem og plattform.
  • Informasjon om ditt besøk på nettsiden, inkludert men ikke begrenset til trafikkdata, plasseringsdata, weblogger og annen kommunikasjonsdata.

Vi benytter Google Analytics for å samle anonym data, slik at vi kan forbedre innholdet på nettsiden.

2. Hvordan vi bruker informasjonen

Informasjonen vi samler inn fra deg kan brukes til å:

  • Tilpasse din opplevelse og møte dine individuelle behov.
  • Forbedre vår nettside og våre tjenester.
  • Forbedre kundeservice og støttebehov.
  • Kontakt deg via e-post for markedsføringsformål, nyhetsbrev eller annen informasjon som kan være av interesse for deg, hvis du har samtykket til dette.

3. Informasjonsdeling

Vi vil ikke selge, bytte, eller på annen måte overføre dine personlig identifiserbare opplysninger til utenforstående parter uten ditt samtykke, bortsett fra når det er nødvendig for å levere en tjeneste eller produkt du har bedt om.

4. Dine rettigheter

Du har rett til å be om tilgang til, retting eller sletting av dine personopplysninger. Du har også rett til å protestere mot eller begrense behandlingen av dine personopplysninger og retten til dataportabilitet.

5. Endringer i vår personvernerklæring

Eventuelle endringer vi måtte gjøre i vår personvernerklæring i fremtiden vil bli postet på denne siden og, hvor passende, varslet til deg via e-post.

6. Kontakt oss

Hvis du har noen spørsmål om denne personvernerklæringen, måten vi behandler dine personopplysninger på, eller hvis du ønsker å utøve dine rettigheter, kan du kontakte oss på post@memoas.no