La eventyret begynne

Utenbordsmotorene fra Mercury er konstruert for å sikre at alt går som smurt, enten det gjelder jobb eller fritid, sport eller eventyr. Deres uovertrufne pålitelighet, avanserte ytelse og innovative funksjoner gir deg selvtillit til å følge ditt kall for vannet.

Få tilbud på ny Mercury-motor

Verado®

Verado® utenbordsmotorene er en oppfordring til eventyr. De gir frihet i form av perfeksjonert og kompromissløs ingeniørkunst. Verado-utenbordsmotorenes eksepsjonelle kraft, jevne ytelse og alle de smarte, eksklusive funksjonene overgår selv de høyeste forventningene. 

FourStroke

Få hvert minutt til å telle. Hvert sted, hvert slep, hvert kast. Med innovative teknologier, enkelt vedlikehold og effektiv ytelse ble FourStroke-utenbordsmotorene fra Mercury konstruert for å heve hvert øyeblikk på sjøen.

Pro XS

For konkurransefiskere eller båtfolk som bare ønsker fart, er valget enkelt. Ingen annen utenbordsmotor går fra null til vidåpen gass så raskt som en Mercury Pro XS®-motor.

SeaPro

Mercury SeaPro™-utenbordsmotorene er bygget for å håndtere de tøffe kravene for kommersiell båtbruk. En jobb på sjøen kan være uforutsigbar, men en SeaPro-utenbordsmotor holder timeplanen hver dag, ivrig etter å jobbe like hardt som deg.

ProKicker

Med ProKicker™-utenbordsmotorene fra Mercury kan du manøvrere nøyaktig, selv under de tøffeste fiskeforhold. De er stillegående, jevne og effektive, og gjør lange dorgetimer mer produktive – og morsommere.

Elektrisk

Hos oss er innovasjon arv. Bærekraftighet er vår forpliktelse. Hos Mercury er elektrifiseringsprogrammet enda et trinn på vår reise mot å redefinere marin fremdrift på måter som gir en positiv innvirkning på miljøet.

Bli bedre kjent med Mercury Avator